Προτερήματα

 Πιστοποιητικά

 Σύστημα Δόμησης

 Τύποι Κατοικιών

 Προδιαγραφές

 Περιγραφή Κατασκευής

 Δυνατότητες Κατασκευής


Οι κατοικίες της εταιρείας μας, με εξ ολοκλήρου ξύλινο σκελετό, είναι προορισμένες για μόνιμη κατοίκηση. Ο εξοπλισμός των χώρων είναι πλήρης, τα φινιρίσματα προσεγμένα και η αίσθηση πολυτελείας δάχυτη. Έχουν όλα τα εφόδια να υλοποιήσουν τα όνειρά σας για ένα όμορφο σπιτικό, που θα σας αναζωογονεί από τον φόρτο της καθημερινότητας.

Ξύλο: η νέα τάση στην δόμηση !!
Βασισμένη σε τεχνικές που έχουν εφαρμοστεί για περισσότερο από μισό αιώνα, η προκατασκευασμένη κατοικία, συνιστά μία διαφορετική πρόταση, προσφέροντας αισθητική και άνεση. Το ξύλο, ως βασικό υλικό δόμησης, έχει περάσει από αρκετές δοκιμασίες, τα αποτελέσματα των οποίων είναι κάτι περισσότερο από θετικά.
Τα τεστ στα οποία έχει υποβληθεί κατά καιρούς, στηρίζονται στην ευρεία έκθεση του υλικού σε διάφορες κλιματολογικές συνθήκες και μάλιστα σε χώρες της βόρειας Ευρώπης, όπου τα καιρικά φαινόμενα - σε σύγκριση με το ήπιο κλίμα της Ελλάδας - είναι περισσότερο ακραία.
Το βασικότερο επιχείρημα που συνηγορεί υπέρ αυτού του τρόπου δόμησης προκύπτει από την πλούσια εμπειρία πολλών δεκαετιών που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη.
Τα σπίτια έχουν διατηρηθεί άψογα, χωρίς να προβάλλουν ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης, οι οποίες θα επιβάρυναν την τσέπη μας με επιπρόσθετα έξοδα.

Η χρησιμοποίηση υλικών φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, το καλλιεργημένο γούστο και η αυταπόδεικτη στιβαρότητα του ολοκληρωμένου σπιτιού κερδίζουν τις εντυπώσεις χωρίς να προκαλούν.

Οι κατοικίες μας μπορούν να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες "με το κλειδί στο χέρι" σε διάστημα 18 ημερών.
Στιρίζονται σε τσιμεντένια πλατφόρμα και κατασκευάζεται με το σύστημα δόμησης LORD, που υπάγεται στην κατηγορία της ελαφριάς προκατασκευής με βάση το ξύλο.

 

        

© Copyright